Project Description

Echipa: arh. Ramona BOBERIS

Clinica 32 este un brand creat de INNERKO in 2005 pentru o clinica stomatologica.

Numele de brand si sloganul sunt creatie INNERKO. Este un exemplu concret care demonstreaza importanta unitatii intre imagine, arhitectura si serviciul transmis in sine, afacerea.

Clinica 32 se numara printre cele mai cunoscute nume de profil ale Bucurestiului, lasand deschis orizontul catre dezvoltare. Acest aspect a fost luat in calcul de catre echipa noastra impreuna cu managerul clinicii, inca de la inceput. Limbajul arhitectural se pliaza pe imaginea de advertising si subliniaza mesajul. Rezolvarea functionala personalizata, creatie de mobilier tehnico-medical, limbaj arhitectural coroborat cu caracteristici de marketing au facut parte din misiunea noastra pentru Clinica 32.

In 2010 se inaugureaza inca o clinica sub acelasi nume. Conceptul cuprinde toate aspectele importante in dezvoltarea unei astfel de afaceri: imagine corelata cu amenajarea interioara, target, materiale de imagine aferente s.a. Pentru desfasurarea serviciilor medicale, s-a ales un imobil D+P+E care avea initial functiunea de locuinta individuala. Cerintele noile functiuni a dus la o analiza atenta a spatiului existent si ale posibilitatilor de reconversie, astfel incat spatiul sa serveasca la maximul posibilitatilor lui utilizatorului.

S-au creat o zona de receptie personalizata, un cabinet de radiologie cu toate normele aferente, o sala de asteptare pentru adulti, o incapere de sterilizare, birou, alte patru cabinete, dintre care unul destinat pacientilor copii si o sala de asteptare pentru acestia, grupuri sanitare pe sexe pentru pacienti si separate, pentru personal, spatii de oficiu si garderoba pentru personal.