Project Description

Echipa: arh. Ramona BOBERIS

Locul unde este amplasata aceasta casa este pitoresc. Pe un teren in panta, aceasta aceasta locuinta are o priveliste de rai. Interventia INNERKO a fost in speta la interior, dar s-au facut  si niste adaugiri la nivel de arhitectura.

Zona de zi a fost transformata in totalitate. Spatiile au fost distribuite  functie de punctele cardinale, adica s-a ales lumina potrivita a soarelui, in relatie  cu scenariul de utilizare .Garajul s-a integrat spatiului interior si aici s-a nascut bucataria. Aici, mobilierul creat de biroul nostru si executat pe comanda, are o insula care mareste spatiul de depozitare si un loc de luat masa pentru mic dejun. Orientarea se face catre “baie vitrée”, spre valea cu rau.

Interiorul alveolar,  pereti in culoare liliac, piese mobilier stil Louis XV dar si stil modern fac un spatiu surprizator.

Poti gasi scaune transparente, cu linii curbe, asezate in jurul unei mese alb-gri, stil Louis XV, corpuri iluminat art-deco si piese de mobilier  placate cu oglinda fatetata, covoare din matase origine iraniana si tot felul  de piese originale, toate relatand o poveste sarmanta si originala. Expresiile finisajelor si toate elementele sunt puse in scena ca la teatru. Visul si experienta reala se intalnesc in acest spatiu. Restul …este creatie.