Project Description

Echipa: arh. Ramona BOBERIS, lucrari – artist plastic Alexandru CIOBANU

Despre arhitectura acestei case puteti citi in sectiunea Arhitectura a site-ului. Aici vom scrie cateva fraze despre arhitectura de interior.

Dupa ce s-a finalizat executia casei a inceput imediat si partea care se ocupa de amenajarea interioara. S-a realizat conceptul si a inceput implementarea. Dupa ce s-a incheiat etapa cu finisaje ale pardoselilor, peretilor si tavanelor,   s-au montat usile interioare si s-au mai facut cateva dotari. Apoi beneficiarul a oprit evolutia lucrarilor si le-a reluat dupa o perioada de trei ani. Acest lucru ne-a condus catre o refacere de concept, care, insa, a integrat ceea ce era deja executat. Incaperile sunt spatioase, atat pe zona de zi, situata la parter, cat si pe zona de noapte, unde se gasesc trei suite de dormitoare. Fiecare spatiu are o particularitate la nivel de detaliu, de cromatica. Dormitoarele au charmul  si eleganta unor camere de hotel.

Mobilierul de stocare a fost exclusiv creat de noi. Un proiect cu poveste si niste oameni minunati de care ne vom aminti toata viata!